Copyright 2024 - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν Λάρισας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. τουΣυλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςν.Λάρισας (ΣΕΠΠΔΕΛ),

προκηρύσσει Εκλογές

για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Π.Ε.ΚΑ.Π., για τη διετία 2023-2024, την: 

Τρίτη,21Μαρτίου 2023ώρα 18:00 – 21:00

 στο 5ο ΓΕΛ Λάρισας «Κων. Κούμας» (Ηρ. Πολυτεχνείου & Κομνηνών).

            Το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί όλουςνα συμμετάσχετε στη διαδικασία, καθώς, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, διανύουμε μια πολύ δύσκολη για την εκπαίδευση περίοδο όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις. Είναι, επίσης, φανερό ότι  σαν εκπαιδευτικοί αλλά και σαν κλάδος ειδικότερα, πρέπει να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.Π.):

¾    Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίας έχουν όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ86, που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Πρωτοβάθμια ή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είναι μέλη του Συλλόγου μας ή της Ένωσης (εγγεγραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι).

¾    Για τη ψηφοφορία απαιτείται Αστυνομική Ταυτότητα και βεβαίωση από τη θέση υπηρεσίας (Διευθυντής Σχολικής Μονάδας ή Προϊστάμενος του τμήματος για όσους είναι αποσπασμένοι σε γραφεία) ότι είναι εκπαιδευτικός Κλάδου ΠΕ86, για όσους δε ψήφισαν στις τελευταίες αρχαιρεσίες της Ένωσης.

Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στις Εκλογές, μπορούν να λάβουν μέρος ψηφίζοντας ταχυδρομικά.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ταχυδρομικά πρέπει να αποστείλουν ΣΥΣΤΗΜΕΝΗή ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (όχι COURIER), μέχρι τις 27/3/2023 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Π.Ε.ΚΑ.Π.)

Post Rest. Αιόλου 100 Τ.Κ. 102 00 Αθήνα

ΣτηνΕΠΙΣΤΟΛΗπουθααποσταλείθαπρέπειναπεριέχεται:

  1. Δελτίο Συμμετοχής με τα στοιχεία του μέλους, για τη διαπίστωση της εγκυρότητας τηςψήφου.
  2. Βεβαίωση από τη θέση υπηρεσίας ότι είναι εκπαιδευτικός Κλάδου ΠΕ86, για όσους δεψήφισανστιςτελευταίεςαρχαιρεσίεςτης Ένωσης.
  3. Απόδειξη πληρωμής της διετούς (10€) ή της μονοετούς (5€) συνδρομής στην Π.Ε.ΚΑ.Π.(αρ. λογαριασμού GR0502602400000310201475584 στην Τράπεζα Eurobank) Ή απόδειξη πληρωμής στο Σύλλογό μας για τη συνδρομή 2023.
  4. ΚλειστόςΛευκόςΦάκελοςΨηφοφορίαςμέσαστονοποίοθαυπάρχειμόνοτοΨηφοδέλτιο (μέγεθος Α4) με τους σταυρούς προτίμησης (μέχρι 4 σταυρούς για το Δ.Σ. καιμέχρι2γιατηνΕ.Ε.).

Σημειώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η μαζική αποστολή επιστολών από σχολικές μονάδες, φορείς ή ομάδες καθηγητών και ένας ταχυδρομικός φάκελος θα μπορεί να περιέχει το πολύ 2 επιστολές ψηφισάντων.

Υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΠΕΚΑΠ είναι ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Παναγιώτου.

 

Δείτε την πλήρη πρόσκληση ΕΔΩ